ProTrainings.uk

Η ProTrainings είναι μια εθνικά αναγνωρισμένη εταιρεία ηλεκτρονικής μάθησης που προσφέρει πιστοποίηση CPR παρόχου υγειονομικής περίθαλψης, πιστοποίηση CPR & Πρώτων Βοηθειών στο χώρο εργασίας, πιστοποίηση ACLS και PALS και εκπαίδευση και πιστοποίηση OSHA και για παθογόνα που μεταδίδονται στο αίμα.
ProTrainings Uk
Οι προκλήσεις συμμόρφωσης είναι αυτές που μας οδήγησαν να δημιουργήσουμε ένα μεικτό πρόγραμμα CPR το 2008. Αν και τα διαδικτυακά μαθήματα είναι αποδεκτά για πολλούς ανθρώπους, υπάρχουν ορισμένοι κλάδοι όπου η πρακτική άσκηση δεξιοτήτων είναι υποχρεωτική.

Πρώτον, δημιουργήσαμε ένα εθνικό δίκτυο εκπαιδευτών για να καλύψουμε αυτή την ανάγκη. Στη συνέχεια, το 2014, παρουσιάσαμε αξιολογήσεις ζωντανής βίντεο - διάσκεψης και ένα σετ ανδρείκελου SUMO χαμηλού κόστους για να προσφέρουμε στους μαθητές μας αξιολογήσεις δεξιοτήτων στο σπίτι, καθιστώντας την εκπαίδευση της ProTrainings το πιο συμβατό (και βολικό) μάθημα CPR διαθέσιμο στο διαδίκτυο.
Ο κατάλογος μαθημάτων μας έχει επίσης επεκταθεί πέρα ​​από την ΚΑΡΠΑ για να περιλαμβάνει μαθήματα όπως παθογόνα που μεταδίδονται στο αίμα, HIPAA, Hazcom, Πυρασφάλεια, Εργονομία, Σεξουαλική Παρενόχληση, Πρώτες βοήθειες για κατοικίδια, περιεχόμενο συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και άλλα.

Διεθνείς οργανισμοί που αναγνωρίζουν τα προγράμματα μας :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *