Save a Life by NHCPS

Το SAVE A LIFE CERTIFICATIONS BY NHCPS είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός 501(c) που εξουσιοδοτείται από το Disque Foundation και την Save a Life Initiative.

Save a Life by NHCPS

Οι επαγγελματίες υγείας σε όλο τον κόσμο βασίζονται στις διαπιστευμένες διαδικτυακές μας επιλογές πιστοποίησης και επαναπιστοποίησης που ταιριάζουν με τα απαιτητικά προγράμματα και πρακτικές τους.

Μέσω ενός συνδυασμού εκπαιδευτικού υλικού, ολοκληρωμένων εξετάσεων, συνολικής απλότητας και ευκολίας, προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην τάξη. Με σταθερή αφοσίωση στη χρήση όλων των εσόδων για την παροχή παρόμοιας εκπαίδευσης με αυτούς που δεν είχαν πρόσβαση στο παρελθόν, οι θαυμαστές μας γνωρίζουν ότι υποστηρίζουν μια μεγαλύτερη αποστολή και σκοπό. 

Η Save a Life Certifications by NHCPS ιδρύθηκε από τον Dr. Karl Disque, πιστοποιημένο από το διοικητικό συμβούλιο καρδιοαναισθησιολόγο.

Με βάση τις χρονικές απαιτήσεις που απαιτούνταν από τους επαγγελματίες υγείας, ένιωσε ότι υπήρχε μια ανικανοποίητη ανάγκη για αυτοκατευθυνόμενη εκπαιδευτική κατάρτιση. Αυτός και οι συνάδελφοί του διαπίστωσαν ότι τα παραδοσιακά μαθήματα επιτόπου δεν ταιριάζουν με το συνεχώς βελτιούμενο μοντέλο μάθησης που είναι τώρα διαθέσιμο μέσω μιας διαδικτυακής πλατφόρμας.
Η συνεπαγόμενη ευκολία της διαδικτυακής εκπαίδευσης και η ελευθερία να καθορίζουν προσωπικά πότε θα ολοκληρωθεί, δίνει στους επαγγελματίες υγείας επιπλέον χρόνο για να συνεχίσουν να σώζουν τις ζωές των ασθενών από τους οποίους περιτριγυρίζονται σε καθημερινή βάση. Για το λόγο αυτό, όλες οι πτυχές του μαθήματος μπορούν να προσπελαστούν online και να ολοκληρωθούν από οποιαδήποτε συσκευή με πρόσβαση στο Διαδίκτυο.
Όλα τα μαθήματά μας έχουν σχεδιαστεί από Πιστοποιημένους Ιατρούς του Διοικητικού Συμβουλίου και συμμορφώνονται με τα πιο πρόσφατα πρότυπα και κατευθυντήριες γραμμές της ILCOR και είναι συμβατά με την Κοινή Επιτροπή (JCAHO).

Τα μαθήματά μας περιλαμβάνουν πολλές μορφές εκπαιδευτικού υλικού, όπως επιδείξεις βίντεο, ηχητικά βιβλία και εγχειρίδια μελέτης PDF. Οι εξετάσεις δημιουργούνται από περιεχόμενο που καλύπτεται στο εκπαιδευτικό υλικό.

Τα μαθήματά μας ACLS, BLS και PALS είναι επιλέξιμα για AMA Category 1 Credits™ και τα μαθήματά μας CPR είναι επιλέξιμα για CME κατηγορίας AMA 2. 

Το Μεταπτυχιακό Ινστιτούτο Ιατρικής (PIM), ένας διαπιστευμένος, διαδικτυακός ρυθμιστικός οργανισμός ιατρικής πιστοποίησης, ολοκλήρωσε την πλήρη αξιολόγηση των Πιστοποιήσεων Save a Life από τα μαθήματα του NHCPS. 

Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα Πιστοποίησης και Επαναπιστοποίησης ACLS, PALS και BLS έχουν εγκριθεί πλήρως και είναι διαπιστευμένα από την PIM για πιστώσεις AMA Κατηγορίας 1.

Κοινή Δήλωση Διαπίστευσης

Από κοινού Διαπιστευμένος Πάροχος Για την υποστήριξη της βελτίωσης της φροντίδας των ασθενών, αυτή η δραστηριότητα έχει προγραμματιστεί και υλοποιηθεί από το Μεταπτυχιακό Ινστιτούτο Ιατρικής και τις Εθνικές Λύσεις Παρόχων Φροντίδας Υγείας.
Το Μεταπτυχιακό Ινστιτούτο Ιατρικής είναι από κοινού διαπιστευμένο από το Συμβούλιο Διαπίστευσης για Συνεχιζόμενη Ιατρική Εκπαίδευση (ACCME), το Συμβούλιο Διαπίστευσης για την Εκπαίδευση Φαρμακευτικής (ACPE) και το Αμερικανικό Κέντρο Πιστοποιήσεων Νοσηλευτών (ANCC), για την παροχή συνεχούς εκπαίδευσης στην ομάδα υγειονομικής περίθαλψης.

Joint Accreditation Statement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *