Co-TECC

To Co-TECC συγκλήθηκε αρχικά για να επιταχύνει τη μετάβαση των στρατιωτικών ιατρικών διδαγμάτων από το πεδίο της μάχης σε τεκμηριωμένη και βέλτιστη πρακτική επιχειρησιακή ιατρική καθοδήγηση για ιατρική ανταπόκριση και περίθαλψη τραυματιών κατά τη διάρκεια υψηλού κινδύνου και άτυπων επιχειρησιακών σεναρίων.


Οι οδηγίες Tactical Emergency Casualty Care (TECC) είναι ένα σύνολο συστάσεων βέλτιστων πρακτικών για τη διαχείριση ατυχημάτων κατά τη διάρκεια μη στρατιωτικών τακτικών επιχειρήσεων και επιχειρήσεων διάσωσης. Με βάση τις αρχές της Tactical Combat Casualty Care (TCCC), το TECC λαμβάνει υπόψη τις διαφορές στο πολιτικό περιβάλλον, τους πόρους, τον πληθυσμό ασθενών και το εύρος πρακτικής από το στρατιωτικό περιβάλλον μάχης του TCCC.
Η Επιτροπή Τακτικής Φροντίδας Ατυχημάτων Έκτακτης Ανάγκης (C-TECC) έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με την Επιτροπή Τακτικής Φροντίδας Ατυχημάτων Μάχης (CoTCCC) και αποτελείται από ένα ευρύ φάσμα επιχειρησιακών και ακαδημαϊκών ηγετών μεταξύ των υπηρεσιών στην πρακτική της ιατρικής υψηλής απειλής και της πυροσβεστικής /διάσωσης από σε ολόκληρο το έθνος, συμπεριλαμβανομένων μελών από την επείγουσα ιατρική, τις ιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, την αστυνομία, την πυροσβεστική και την κοινότητα των στρατιωτικών ειδικών επιχειρήσεων.
Η C-TECC παραμένει μια ανεξάρτητη πολιτική οντότητα, αλλά διατηρεί στενή σχέση με την CoTCCC για καθοδήγηση και υποστήριξη.http://www.tecc.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *